TB Baits Boilie Spice Queen Krill-2,5 kg 16 mm

TB Baits Boilie Spice Queen Krill
34,70 EUR

Príchuť Spice Queen Krill

Iná dimenzia nástrahy, voľné pokračovanie úspešného druhu King Krill. Práve to nás naviedlo na inú cestu výroby návnad a nástrah pre kapry, a preto Spice Queen Krill. Zloženie je opäť na prírodnej báze s veľkým podielom unikátneho mixu korenia. Zo sto testovaných vzoriek sme selektovali desať jedinečných druhov, ktoré dali základ tejto nástrahe a návnade. Túto guľôčku sme testovali dva roky pred vstupom do voľného predaja a počas tejto doby bolo nachytané viac ako päťdesiat kaprov s váhou cez dvadsať kíl na českých a slovenských zväzových vodách. Pri tomto testovaní sa boilie Spice Queen Krill ukázalo ako výnimočná nástraha pre celoročné chytanie aj pri teplote vody pod 5 stupňov Celzia. Dôkazom bol obrí lysec, ktorého váha prekročila 25kg hranicu, pri teplote vody 4 stupne.

Zloženie boilie TB

Všetky druhy nášho boilies obsahujú podiel soli a sladidla NHDC. Soľ veľmi dobre reaguje s vodou a mení PH v okolí nástrahy a návnady. Keď gulička dopadne na dno, začne okamžite reagovať a meniť okolité PH. Tým sa ľahko nabúra štruktúra bolí a soľ zároveň slúži ako nosič atraktorov. To spôsobuje okažitú účinnosť a príťažlivosť pre kapry. A prečo NHDC? Toto zosúladilo používame už od našich začiatkov, ako v práškovej, tak v tekutej forme. Pri tesování návnad a nástrah bol poznať obrovský rozdiel, iných produktov s obsahom NHDC a bez neho. Kapre milujú sladko slanú chuť.

Naše boilies je zostavené tak, aby bolo po vhodení do vody čo najatraktívnejšie. Po spadnutí na dno sa okamžite začne nabúravať štruktúra boilie a vylučovať potravný signál. Tým zaujme prechádzajúce ryby a núti ich začať sa kŕmiť. Doba rozpadu je ovplyvnená teplotou vody a aktivitou bielej ryby. Do tohto boilie je pri výrobe pridávaný activ proteín (enzimaticky upravená múčka) ktorá nabúrava štruktúru návnady a nástrahy a je jedným z najlepších atraktorov pre kapry.

Pre selekciu rýb a dlhodobejšie výpravy odporúčame využívať naše boilie s označením "Hard", ktoré je podstatne pevnejšie než naše klasické boilies a má oveľa dlhšiu dobu rozpadu.