TB Baits Boilie Spice Queen Krill-250 gr 20 mm

TB Baits Boilie Spice Queen Krill
5,60 EUR

Príchuť Spice Queen Krill

Iná dimenzia nástrahy, voľné pokračovanie úspešného druhu King Krill. Práve to nás naviedlo na inú cestu výroby návnad a nástrah pre kapry, a preto Spice Queen Krill. Zloženie je opäť na prírodnej báze s veľkým podielom unikátneho mixu korenia. Zo sto testovaných vzoriek sme selektovali desať jedinečných druhov, ktoré dali základ tejto nástrahe a návnade. Túto guľôčku sme testovali dva roky pred vstupom do voľného predaja a počas tejto doby bolo nachytané viac ako päťdesiat kaprov s váhou cez dvadsať kíl na českých a slovenských zväzových vodách. Pri tomto testovaní sa boilie Spice Queen Krill ukázalo ako výnimočná nástraha pre celoročné chytanie aj pri teplote vody pod 5 stupňov Celzia. Dôkazom bol obrí lysec, ktorého váha prekročila 25kg hranicu, pri teplote vody 4 stupne.

Zloženie boilie TB

Všetky druhy nášho boilies obsahujú podiel soli a sladidla NHDC. Soľ veľmi dobre reaguje s vodou a mení PH v okolí nástrahy a návnady. Keď gulička dopadne na dno, začne okamžite reagovať a meniť okolité PH. Tým sa ľahko nabúra štruktúra bolí a soľ zároveň slúži ako nosič atraktorov. To spôsobuje okažitú účinnosť a príťažlivosť pre kapry. A prečo NHDC? Toto zosúladilo používame už od našich začiatkov, ako v práškovej, tak v tekutej forme. Pri tesování návnad a nástrah bol poznať obrovský rozdiel, iných produktov s obsahom NHDC a bez neho. Kapre milujú sladko slanú chuť.

Naše boilies je zostavené tak, aby bolo po vhodení do vody čo najatraktívnejšie. Po spadnutí na dno sa okamžite začne nabúravať štruktúra boilie a vylučovať potravný signál. Tým zaujme prechádzajúce ryby a núti ich začať sa kŕmiť. Doba rozpadu je ovplyvnená teplotou vody a aktivitou bielej ryby. Do tohto boilie je pri výrobe pridávaný activ proteín (enzimaticky upravená múčka) ktorá nabúrava štruktúru návnady a nástrahy a je jedným z najlepších atraktorov pre kapry.

Pre selekciu rýb a dlhodobejšie výpravy odporúčame využívať naše boilie s označením "Hard", ktoré je podstatne pevnejšie než naše klasické boilies a má oveľa dlhšiu dobu rozpadu.